Acoperisuri Reparatii si Montaj Acoperisuri 0735123007 Arad

8 noiembrie 2022

Acoperisuri Reparatii si Montaj Acoperisuri 0735123007

Aveti probleme cu acoperisul sau sistemul de drenaj? Contactati-ne si vom veni in ajutorul dumneavoastra cu reparatiile necesare pentru a evita neplacerile viitoare.

Executam lucrari de tinichigerie, dulgherie, hidroizolatii pentru constructii civile si industriale, lucrari de renovare, montaj: tabla lindab, tigla metalica , tabla cutata, trape de fum, iluminatoare, hidroizolatii

Oferim servicii de montaj acoperisuri si reparatii acoperisuri din tabla zincata, tigla metalica , tigla ceramica, sindrila bituminoasa, dulgherie sageac , terase, foisoare, montaj jgheaburi, burlane, parazapezi, ferestre de mansarda, tubulatura, reparatii urgente.
Dupa ce ne contactati, unul dintre specialistii nostri se va deplasa la locul lucrarii pentru a face un deviz si pentru a va spune care este costul lucrarii. Daca veti accepta propunerea noastra, putem incepe lucrul.
Puteti accesa pagina noastra de proiecte realizate pentru a vedea cum lucram. Va oferim o gama larga de servicii pentru montarea si reparatia unui acoperis.

Montare acoperiș – investește în calitate
Montajul unui acoperis este o operatiune deosebit de importanta, ce are efecte directe asupra vietii intregii case. Micile imperfectiuni sau probleme de la montaj se pot transforma mai tarziu in infiltratii. De aceea, este mai mult decat necesar sa apelati la persoane specializate pentru aceasta operatiune.

Date de contact:
email: contact@acoperis-complet.ro
telefon: 0735.123.007